7 πιο υγιεινά αλεύρια αντί για αλεύρι γενικής χρήσης
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Το αλεύρι γενικής χρήσης είναι βασικό προϊόν μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Bigstock Αλλά επεξεργάζεται σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε συχνά απογυμνώνεται από πολλά θρεπτικά συστατικά. Αν αναζητάτε καλύτερο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, υψηλότερη πρόσληψη φυτικών ινών, βελτιωμένη πέψη ή πλουσιότερα προφίλ θρεπτικών συστατικών, πολλά εναλλακτικά αλεύρια προσφέρουν πολύ πιο υγιεινές επιλογές.Γιατί να......






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.