Αμύγδαλα - φιστίκια Αιγίνης: Ποια έχουν περισσότερες πρωτείνες, φυτικές ίνες και βιταμίνες
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Και οι δύο αυτοί ξηροί καρποί είναι υγιεινοί και γεμάτοι θρεπτικά συστατικά. Υπάρχουν όμως κάποιες διαφορές Τα αμύγδαλα είναι ένα ιδανικό σνακ για όσους θέλουν να προσθέσουν πρωτείνες και φυτικές ίνες στη διατροφή τους, αλλά και τα φιστίκια Αιγίνης δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν, αφού έχουν σχεδόν ίδιες ποσότητες σημαντικών θρεπτικών συστατικών με αυτές που θα βρείτε στα αμύγδαλα. Η αλήθεια είναι......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.