Αμύγδαλα - φιστίκια Αιγίνης: Ποια έχουν περισσότερες πρωτείνες, φυτικές ίνες και βιταμίνες

Iatropedia.gr



Και οι δύο αυτοί ξηροί καρποί είναι υγιεινοί και γεμάτοι θρεπτικά συστατικά. Υπάρχουν όμως κάποιες διαφορές Τα αμύγδαλα είναι ένα ιδανικό σνακ για όσους θέλουν να προσθέσουν πρωτείνες και φυτικές ίνες στη διατροφή τους, αλλά και τα φιστίκια Αιγίνης δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν, αφού έχουν σχεδόν ίδιες ποσότητες σημαντικών θρεπτικών συστατικών με αυτές που θα βρείτε στα αμύγδαλα. Η αλήθεια είναι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία