Ποια τρόφιμα καθυστερούν άνοια και καρδιοπάθεια, ποια τις επισπεύδουν

Iatropedia.gr



Τι έδειξε η παρακολούθηση επί 15 χρόνια σχεδόν 2.500 εθελοντών από τη Σουηδία. Τι αναφέρουν οι ερευνητές. Τα τρόφιμα που καταναλώνουμε καθώς μεγαλώνουμε μπορεί να κάνουν τη διαφορά στον κίνδυνο αναπτύξεως συχνών χρονίων παθήσεων, όπως η καρδιοπάθεια και η άνοια, αναφέρουν επιστήμονες από τη Σουηδία. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι ορισμένα δρουν προστατευτικά ενώ άλλα, που ασκούν......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία