Δύο μερίδες ψάρι την εβδομάδα: Το "ελιξίριο" για μακροζωία και υγεία της καρδιάς

Makeleio.gr



Τα ψάρια αναγνωρίζονται ως ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα για την καρδιά, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η κατανάλωση ψαριών, ιδιαίτερα των λιπαρών ειδών, έχει θετική επίδραση στην καρδιοαγγειακή υγεία. Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, το σκουμπρί, οι σαρδέλες και ο τόνος, είναι πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα, που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία