Αυτό το δημοφιλές πρωινό μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με νέα έρευνα

Thestival.gr



Μια διεθνής μελέτη 27 αναλύσεων αναδεικνύει ένα τρόφιμο του πρωινού με ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και νευροπροστατευτικές ιδιότητες, που ενδέχεται να εμποδίσει την εξέλιξη της νόσου Αλτσχάιμερ. Η διαρκής ανησυχία για τη γνωστική φθορά και την απώλεια της μνήμης ωθεί την επιστημονική κοινότητα σε αναζήτηση νέων τρόπων πρόληψης. Παρά τις δεκαετίες έρευνας, δεν υπάρχει ακόμα φάρμακο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία