Δεν είναι μόνο το κάπνισμα: Ποια τρόφιμα συνδέονται με τον καρκίνο του πνεύμονα

Larissanet.gr



Μια νέα, σημαντική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Thorax αναδεικνύει μια ανησυχητική σχέση: η κατανάλωση εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα.Τα ευρήματα, που προέκυψαν από την ανάλυση δεδομένων περισσότερων από 100.000 ατόμων, είναι εντυπωσιακά: όσοι κατανάλωναν τις μεγαλύτερες ποσότητες αυτών των......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία