Διαβήτης: Επικίνδυνοι συνδυασμοί πρόσθετων τροφίμων που αυξάνουν τον κίνδυνο νόσου

Ygeiamou.gr



Νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο PLOS Medicine και βασίζεται σε δεδομένα της πολυετούς γαλλικής διατροφικής έρευνας NutriNet-Sante, συνδέει δύο βασικούς συνδυασμούς προσθέτων με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Ερευνητές από κορυφαία γαλλικά ιδρύματα, όπως το Inserm, το INRAE, το Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord, το Paris Cite University και το Cnam, στο πλαίσιο της......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία