Ειδικός προειδοποιεί για τον κίνδυνο κατανάλωσης χαλασμένου καρπουζιού

Makeleio.gr



Η κατανάλωση χαλασμένου καρπουζιού μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνη βακτηριακή μόλυνση, προειδοποιεί ο Andrey Dorokhov, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Ανόργανης Χημείας Α.Ν. Reformatsky στο Ρωσικό Τεχνικό Πανεπιστήμιο MIREA, σε συνομιλία με τη Lenta.ru. "Μετά από 30-60 λεπτά, ξεκινούν διαδικασίες οξείδωσης, ενζυμτικής σήψης και μικροβιακής μόλυνσης σε ένα κομμένο καρπούζι. Σε θερμοκρασία......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία