Ειδικός προειδοποιεί για τον κίνδυνο κατανάλωσης χαλασμένου καρπουζιού
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Makeleio.gr
Η κατανάλωση χαλασμένου καρπουζιού μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνη βακτηριακή μόλυνση, προειδοποιεί ο Andrey Dorokhov, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Ανόργανης Χημείας Α.Ν. Reformatsky στο Ρωσικό Τεχνικό Πανεπιστήμιο MIREA, σε συνομιλία με τη Lenta.ru. "Μετά από 30-60 λεπτά, ξεκινούν διαδικασίες οξείδωσης, ενζυμτικής σήψης και μικροβιακής μόλυνσης σε ένα κομμένο καρπούζι. Σε θερμοκρασία......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.