Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής; Σύμφωνα με τη Σουζάν Έκστεντ, επιστήμονα στο Τμήμα Τροφίμων και Βιοεπιστημών του Τεχνικού Ερευνητικού Ινστιτούτου στη SP Σουηδία, ο ταχύτερος και ασφαλέστερος τρόπος απόψυξης για το......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.