Έντερο: Τα πασίγνωστα τρόφιμα που αυξάνουν τον κίνδυνο προκαρκινικών αλλοιώσεων στους κάτω των 50
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Ygeiamou.gr
Tα τρόφιμα που βρίσκονται σε περίοπτη θέση σε σχεδόν κάθε ράφι του σούπερ μάρκετ αυξάνουν τον κίνδυνο πολυπόδων πριν τα 50, σύμφωνα με νεότερη μελέτη ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ18/11/2025 13:42:45 Photo: Shutterstock Όσο ο καρκίνος του παχέος εντέρου και του ορθού χτυπούν όλο και νεαρότερες ηλικίες, τόσο και οι επιστήμονες προσπαθούν να εντοπίσουν τις αιτίες. Μια νεότερη και πρωτοποριακή μελέτη, που......
Άρθρα






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.