Έντερο: Τα πασίγνωστα τρόφιμα που αυξάνουν τον κίνδυνο προκαρκινικών αλλοιώσεων στους κάτω των 50

Ygeiamou.gr



Tα τρόφιμα που βρίσκονται σε περίοπτη θέση σε σχεδόν κάθε ράφι του σούπερ μάρκετ αυξάνουν τον κίνδυνο πολυπόδων πριν τα 50, σύμφωνα με νεότερη μελέτη ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ18/11/2025 13:42:45 Photo: Shutterstock Όσο ο καρκίνος του παχέος εντέρου και του ορθού χτυπούν όλο και νεαρότερες ηλικίες, τόσο και οι επιστήμονες προσπαθούν να εντοπίσουν τις αιτίες. Μια νεότερη και πρωτοποριακή μελέτη, που......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία