Επιστήμονες ανακάλυψαν ουσίες - αντι-μπαχαρικά που σβήνουν την κάψα και πιθανώς τον πόνο

Iatropedia.gr



Νέα μελέτη που εντοπίζει μόρια που καταστέλλουν την κάψα της πιπεριάς τσίλι θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία ενός καρυκεύματος που θα κάνει πιο προσιτά σε πολύ περισσότερους ανθρώπους τα πολύ καυτερά φαγητά. Τα ευρήματα της έρευνας έχουν πολλαπλές πιθανές εφαρμογές για τις ουσίες που λειτουργούν σαν αντι-μπαχαρικά: παραγωγή πιπεριών τσίλι λιγότερο καυτερών, μια εναλλακτική λύση για την......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία