Επιστήμονες ανακάλυψαν ουσίες - αντι-μπαχαρικά που σβήνουν την κάψα και πιθανώς τον πόνο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Νέα μελέτη που εντοπίζει μόρια που καταστέλλουν την κάψα της πιπεριάς τσίλι θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία ενός καρυκεύματος που θα κάνει πιο προσιτά σε πολύ περισσότερους ανθρώπους τα πολύ καυτερά φαγητά. Τα ευρήματα της έρευνας έχουν πολλαπλές πιθανές εφαρμογές για τις ουσίες που λειτουργούν σαν αντι-μπαχαρικά: παραγωγή πιπεριών τσίλι λιγότερο καυτερών, μια εναλλακτική λύση για την......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.