Ερωτηματικά για το σκουληκάλευρο σε δημοφιλή ευρωπαϊκά τρόφιμα

Dikaiologitika.gr



Προβληματισμό προκαλεί η σιωπηρή συναίνεση της Ελλάδας στην έγκριση χρήσης πρωτεϊνών από έντομα σε τρόφιμα, με τον ευρωβουλευτή Νίκο Φαραντούρη να ζητά εξηγήσεις από την Κομισιόν. Στις αρχές του έτους, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή άναψε το πράσινο φως για τη χρήση σκόνης αλευροσκώληκα που έχει υποστεί επεξεργασία με υπεριώδες φως σε μια σειρά δημοφιλών τροφών. Η έγκριση επέτρεψε στους παραγωγούς......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία