Ερωτηματικά για το σκουληκάλευρο σε δημοφιλή ευρωπαϊκά τρόφιμα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Dikaiologitika.gr
Προβληματισμό προκαλεί η σιωπηρή συναίνεση της Ελλάδας στην έγκριση χρήσης πρωτεϊνών από έντομα σε τρόφιμα, με τον ευρωβουλευτή Νίκο Φαραντούρη να ζητά εξηγήσεις από την Κομισιόν. Στις αρχές του έτους, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή άναψε το πράσινο φως για τη χρήση σκόνης αλευροσκώληκα που έχει υποστεί επεξεργασία με υπεριώδες φως σε μια σειρά δημοφιλών τροφών. Η έγκριση επέτρεψε στους παραγωγούς......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.