Γάλα σόγιας, βρώμης, αμυγδάλου, ρυζιού: Ποιο είναι πιο υγιεινό

Iatropedia.gr



Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, λένε οι ειδικοί. Ο τομέας των γαλακτοκομικών προϊόντων προσφέρει πλέον πλειάδα προϊόντων, με πολλά από αυτά να μην περιέχουν, ουσιαστικά, καθόλου γάλα. Τι πλεονεκτήματα, όμως, προσφέρουν στον καταναλωτή τα φυτικά γάλατα; Σύμφωνα με την Dana Ellis Hunnes, ανώτερη κλινική διαιτολόγο στο UCLA Health, η καλύτερη επιλογή εξαρτάται......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία