Γάλα σόγιας, βρώμης, αμυγδάλου, ρυζιού: Ποιο είναι πιο υγιεινό
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, λένε οι ειδικοί. Ο τομέας των γαλακτοκομικών προϊόντων προσφέρει πλέον πλειάδα προϊόντων, με πολλά από αυτά να μην περιέχουν, ουσιαστικά, καθόλου γάλα. Τι πλεονεκτήματα, όμως, προσφέρουν στον καταναλωτή τα φυτικά γάλατα; Σύμφωνα με την Dana Ellis Hunnes, ανώτερη κλινική διαιτολόγο στο UCLA Health, η καλύτερη επιλογή εξαρτάται......
Άρθρα






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.