Γιατί διστάζουμε να δοκιμάσουμε νέα τρόφιμα

Iatronet.gr



Η πλειοψηφία των καταναλωτών είναι διστακτικοί προς τη δοκιμή νέων ή άγνωστων τροφίμων, πράγμα το οποίο αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στη διαμόρφωση διατροφικών επιλογών και συμπεριφορών. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται επιστημονικά "food neophobia". Παράλληλα, αρκετές έρευνες που ασχολούνται με τη διατροφική συμπεριφορά των ανθρώπων έχουν καταγράψει αυξημένη απροθυμία ή ανησυχία απέναντι σε τρόφιμα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία