Γιατί διστάζουμε να δοκιμάσουμε νέα τρόφιμα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatronet.gr
Η πλειοψηφία των καταναλωτών είναι διστακτικοί προς τη δοκιμή νέων ή άγνωστων τροφίμων, πράγμα το οποίο αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στη διαμόρφωση διατροφικών επιλογών και συμπεριφορών. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται επιστημονικά "food neophobia". Παράλληλα, αρκετές έρευνες που ασχολούνται με τη διατροφική συμπεριφορά των ανθρώπων έχουν καταγράψει αυξημένη απροθυμία ή ανησυχία απέναντι σε τρόφιμα......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.