Γιατί η υγρή ζάχαρη είναι η πιο επικίνδυνη - Ποια χρόνια πάθηση προκαλεί
- 2 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
H κατανάλωση ζάχαρης σε υγρή μορφή αντί για στερεά αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο να αναπτύξετε χρόνιες παθήσεις. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μελέτη ερευνητών του Πανεπιστημίου Brigham Young, που διαπίστωσε ότι όσοι έπιναν κάθε μέρα χυμό πορτοκάλι, κινδύνευαν να αναπτύξουν διαβήτη. Αντίθετα, άλλες πηγές ζάχαρης, όπως τα φρούτα και το μέλι, δεν έδειξαν καμία τέτοια σχέση και, σε ορισμένες......
Άρθρα
Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Ποια χρόνια πάθηση συνδέεται με την κατανάλωση...ߪ
Γιατί η υγρή ζάχαρη είναι η πιο επικίνδυνη - Ποια χρόνια πάθηση προκαλεί

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.