Γιατί η υγρή ζάχαρη είναι η πιο επικίνδυνη - Ποια χρόνια πάθηση προκαλεί

Onmed.gr



H κατανάλωση ζάχαρης σε υγρή μορφή αντί για στερεά αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο να αναπτύξετε χρόνιες παθήσεις. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μελέτη ερευνητών του Πανεπιστημίου Brigham Young, που διαπίστωσε ότι όσοι έπιναν κάθε μέρα χυμό πορτοκάλι, κινδύνευαν να αναπτύξουν διαβήτη. Αντίθετα, άλλες πηγές ζάχαρης, όπως τα φρούτα και το μέλι, δεν έδειξαν καμία τέτοια σχέση και, σε ορισμένες......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία