Γιατί να μην χύνετε το υγρό που κάθεται πάνω στο γιαούρτι

Onmed.gr



Αυτό το υδαρές στρώμα, που κάθεται πάνω στο γιαούρτι όταν ανοίγετε το κεσεδάκι, μπορεί να φαίνεται άχρηστο, είναι ένα παρεξηγημένο υλικό. Πολλοί το χύνουν ενστικτωδώς, υποθέτοντας ότι είναι άχρηστο ή στη χειρότερη σημάδι αλλοίωσης ή κακής ποιότητας. Αλλά τι λένε οι διαιτολόγοι γι' αυτό το υγρό; Πρέπει να το ανακατέψετε μέσα στο γιαούρτι ή να το χύσετε; Αυτό το άρθρο εξηγεί τι είναι αυτό το υγρό......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία