Γιατί να μην χύνετε το υγρό που κάθεται πάνω στο γιαούρτι
- 2 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Αυτό το υδαρές στρώμα, που κάθεται πάνω στο γιαούρτι όταν ανοίγετε το κεσεδάκι, μπορεί να φαίνεται άχρηστο, είναι ένα παρεξηγημένο υλικό. Πολλοί το χύνουν ενστικτωδώς, υποθέτοντας ότι είναι άχρηστο ή στη χειρότερη σημάδι αλλοίωσης ή κακής ποιότητας. Αλλά τι λένε οι διαιτολόγοι γι' αυτό το υγρό; Πρέπει να το ανακατέψετε μέσα στο γιαούρτι ή να το χύσετε; Αυτό το άρθρο εξηγεί τι είναι αυτό το υγρό......
Άρθρα
Το "νερό" στο γιαούρτι δεν είναι για πέταμα - Γιατί οι ειδικοί το θεωρούν...ߪ
Γιατί να μην χύνετε το υγρό που κάθεται πάνω στο γιαούρτι

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.