Το "νερό" στο γιαούρτι δεν είναι για πέταμα - Γιατί οι ειδικοί το θεωρούν διατροφικό θησαυρό
- 2 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Γιατί να μην χύνετε το υγρό που κάθεται πάνω στο γιαούρτι Το αδιάφανο υγρό που συχνά σχηματίζεται στην επιφάνεια του γιαουρτιού μόλις ανοίξουμε το κεσεδάκι προκαλεί συχνά... παρεξηγήσεις. Πολλοί το θεωρούν σημάδι αλλοίωσης ή απλώς περιττό και το χύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωστόσο, σύμφωνα με τους διατροφολόγους, αυτή η απλή κίνηση στερεί τον οργανισμό μας από πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Στην......
Άρθρα
Το "νερό" στο γιαούρτι δεν είναι για πέταμα - Γιατί οι ειδικοί το θεωρούν...ߪ
Γιατί να μην χύνετε το υγρό που κάθεται πάνω στο γιαούρτι

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.