Το "νερό" στο γιαούρτι δεν είναι για πέταμα - Γιατί οι ειδικοί το θεωρούν διατροφικό θησαυρό

Alfavita.gr



Γιατί να μην χύνετε το υγρό που κάθεται πάνω στο γιαούρτι Το αδιάφανο υγρό που συχνά σχηματίζεται στην επιφάνεια του γιαουρτιού μόλις ανοίξουμε το κεσεδάκι προκαλεί συχνά... παρεξηγήσεις. Πολλοί το θεωρούν σημάδι αλλοίωσης ή απλώς περιττό και το χύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωστόσο, σύμφωνα με τους διατροφολόγους, αυτή η απλή κίνηση στερεί τον οργανισμό μας από πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Στην......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία