Γιατί τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα παχαίνουν ανεξαρτήτως θερμίδων

Pentapostagma.gr



Τα τελευταία 50 χρόνια, τα ποσοστά παχυσαρκίας και διαβήτη τύπου 2 έχουν εκτοξευθεί, ενώ η ποιότητα του σπέρματος υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο. Κινητήρια δύναμη αυτών των αλλαγών θα μπορούσε να είναι η αυξανόμενη δημοτικότητα των υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, τα οποία έχουν συνδεθεί με μια σειρά από αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία. Ωστόσο, οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία