Γλυκαντικό σε εκατοντάδες καθημερινά προϊόντα συνδέεται με θανατηφόρα ηπατική νόσο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο γλυκαντικό, που προστίθεται σε χιλιάδες τσίχλες "χωρίς ζάχαρη", καραμέλες, τρόφιμα διαίτης και επεξεργασμένα σνακ βρίσκεται στο μάτι της επιστημονικής κοινότητας. Bigstock Μια νέα μελέτη υποδηλώνει ότι η τακτική κατανάλωση σορβιτόλης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης μεταβολικά σχετιζόμενης στεατωτικής νόσος του ήπατος (MASLD), μιας δυνητικά θανατηφόρας πάθησης......
Άρθρα






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.