Γλυκαντικό σε εκατοντάδες καθημερινά προϊόντα συνδέεται με θανατηφόρα ηπατική νόσο

Onmed.gr



Ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο γλυκαντικό, που προστίθεται σε χιλιάδες τσίχλες "χωρίς ζάχαρη", καραμέλες, τρόφιμα διαίτης και επεξεργασμένα σνακ βρίσκεται στο μάτι της επιστημονικής κοινότητας. Bigstock Μια νέα μελέτη υποδηλώνει ότι η τακτική κατανάλωση σορβιτόλης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης μεταβολικά σχετιζόμενης στεατωτικής νόσος του ήπατος (MASLD), μιας δυνητικά θανατηφόρας πάθησης......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία