Η εξέλιξη της ιδανικής διατροφής: Τι θεωρούνταν υγιεινό πριν από 50 χρόνια και τι συνιστάται σήμερα

Iefimerida.gr



Η εικόνα του "υγιεινού πιάτου" έχει μεταμορφωθεί ριζικά τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Από την έμφαση σε πρωτείνες και απλούς υδατάνθρακες, σήμερα η προσοχή στρέφεται στις φυτικές ίνες, την ποιότητα και τη μείωση των επεξεργασμένων τροφών, σύμφωνα με ανάλυση της Telegraph. Ο καθηγητής διατροφής George Grimble (University College London) και η διατροφολόγος Nichola Ludlam-Raine επισημαίνουν ότι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία