Η εξέλιξη της ιδανικής διατροφής: Τι θεωρούνταν υγιεινό πριν από 50 χρόνια και τι συνιστάται σήμερα
- 2 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Η εικόνα του "υγιεινού πιάτου" έχει μεταμορφωθεί ριζικά τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Από την έμφαση σε πρωτείνες και απλούς υδατάνθρακες, σήμερα η προσοχή στρέφεται στις φυτικές ίνες, την ποιότητα και τη μείωση των επεξεργασμένων τροφών, σύμφωνα με ανάλυση της Telegraph. Ο καθηγητής διατροφής George Grimble (University College London) και η διατροφολόγος Nichola Ludlam-Raine επισημαίνουν ότι......
Άρθρα
Η εξέλιξη της ιδανικής διατροφής: Τι θεωρούνταν υγιεινό πριν από 50...ߪ
Η εξέλιξη της ιδανικής διατροφής: Τι θεωρούνταν υγιεινό πριν από 50...ߪ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.