Η κατανάλωση αβοκάντο στην εγκυμοσύνη μειώνει τον κίνδυνο τροφικής αλλεργίας στο παιδί [μελέτη]
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatronet.gr
Μεγάλη φινλανδική έρευνα υποδεικνύει ότι η κατανάλωση αβοκάντο στην εγκυμοσύνη συνδέεται με 44% χαμηλότερο κίνδυνο τροφικών αλλεργιών στα μωρά το πρώτο έτος, ανεξάρτητα από άλλους παράγοντες υγείας και τρόπου ζωής. Η μελέτη στο Pediatric Research αξιολόγησε την επίδραση της κατανάλωσης αβοκάντο στην εγκυμοσύνη όσον αφορά τον κίνδυνο του παιδιού για τροφική αλλεργία έναντι μη κατανάλωσης Τα......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.