Η κατανάλωση αβοκάντο στην εγκυμοσύνη μειώνει τον κίνδυνο τροφικής αλλεργίας στο παιδί [μελέτη]

Iatronet.gr



Μεγάλη φινλανδική έρευνα υποδεικνύει ότι η κατανάλωση αβοκάντο στην εγκυμοσύνη συνδέεται με 44% χαμηλότερο κίνδυνο τροφικών αλλεργιών στα μωρά το πρώτο έτος, ανεξάρτητα από άλλους παράγοντες υγείας και τρόπου ζωής. Η μελέτη στο Pediatric Research αξιολόγησε την επίδραση της κατανάλωσης αβοκάντο στην εγκυμοσύνη όσον αφορά τον κίνδυνο του παιδιού για τροφική αλλεργία έναντι μη κατανάλωσης Τα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία