Η κατανάλωση τυριού μία φορά την εβδομάδα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με μελέτη
- 1 Ειδήσεις
 - Πολυμέσα
 - Σχόλια
 
Thestival.gr
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι τρώνε τακτικά τυρί είχαν 24% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν την πάθηση σε διάστημα τριών ετών σε σύγκριση με όσους δεν τρώνε τυρί. Αναλυτικότερα, όπως δείχνει πρόσφατη μελέτη από την Ιαπωνία, η κατανάλωση τυριού τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπορεί να συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης άνοιας. Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από περίπου 8.000......
Άρθρα






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.