Η κατανάλωση τυριού μία φορά την εβδομάδα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με μελέτη

Thestival.gr



Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι τρώνε τακτικά τυρί είχαν 24% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν την πάθηση σε διάστημα τριών ετών σε σύγκριση με όσους δεν τρώνε τυρί. Αναλυτικότερα, όπως δείχνει πρόσφατη μελέτη από την Ιαπωνία, η κατανάλωση τυριού τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπορεί να συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης άνοιας. Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από περίπου 8.000......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία