Η μυρωδιά των λιπαρών τροφίμων στην εγκυμοσύνη αυξάνει τον κίνδυνο παχυσαρκίας στα παιδιά

Iatropedia.gr



Εντυπωσιακά ευρήματα νέας έρευνας. Πώς επηρεάζει η μυρωδιά των τροφίμων τον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο. Η διατροφή που ακολουθεί μία γυναίκα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι γνωστός παράγοντας που επηρεάζει την μελλοντική υγεία των παιδιών της. Μια νέα μελέτη, όμως, αποκαλύπτει ότι εξίσου σημαντική μπορεί να είναι και η μυρωδιά των τροφίμων! Όπως έδειξε, η έκθεση στη μυρωδιά τροφίμων με πολλά......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία