Καλαμπόκι: Θερμίδες και οφέλη για την υγεία
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Το καλαμπόκι είναι ένα λαχανικό, που περιέχει πληθώρα πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, όπως είναι η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C, ο φώσφορος και το μαγνήσιο. 12 SHARES Το άμυλο καλαμποκιού (γνωστό και ως κορν φλάουρ ή άνθος αραβοσίτου) χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, στην παραγωγή αμυλούχων προϊόντων και στην αλλαντοποιία. Το καλαμπόκι είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, βιταμίνες και......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.