Καρκίνος παχέος εντέρου: Τροφές που οδηγούν σε φλεγμονή αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatronet.gr
Η διατροφή ενός ανθρώπου μετά τη διάγνωση καρκίνου του παχέος εντέρου θα μπορούσε να επηρεάζει και τις πιθανότητες επιβίωσής του. Ερευνητές εξέτασαν περισσότερους από 1.600 ασθενείς με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου 3. Διαπίστωσαν ότι όσοι έτρωγαν τις περισσότερες προφλεγμονώδεις τροφές είχαν 87% υψηλότερο κίνδυνο θανάτου σε σύγκριση με εκείνους που έτρωγαν τις λιγότερες. Αυτές οι τροφές......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.