Καρκίνος παχέος εντέρου: Τροφές που οδηγούν σε φλεγμονή αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου

Iatronet.gr



Η διατροφή ενός ανθρώπου μετά τη διάγνωση καρκίνου του παχέος εντέρου θα μπορούσε να επηρεάζει και τις πιθανότητες επιβίωσής του. Ερευνητές εξέτασαν περισσότερους από 1.600 ασθενείς με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου 3. Διαπίστωσαν ότι όσοι έτρωγαν τις περισσότερες προφλεγμονώδεις τροφές είχαν 87% υψηλότερο κίνδυνο θανάτου σε σύγκριση με εκείνους που έτρωγαν τις λιγότερες. Αυτές οι τροφές......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία