Καύσωνας και τρόφιμα: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τη συντήρηση κρεατικών και τυροκομικών
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Voria.gr
Ενώ το θερμόμετρο έχει ήδη ξεκινήσει τα άλματα προς τα πάνω και ο καύσωνας έχει χτυπήσει την πόρτα μας, αλλάζουν αρκετά στην καθημερινότητά μας, όπως η συντήρηση των τροφίμων. Με τη θερμοκρασία δωματίου χωρίς κλιματιστικό να υπερβαίνει άνετα τους 30°C, ειδικά τις θερμές ώρες της ημέρας, είδη όπως τα κρεατικά και τα τυροκομικά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε παθογόνους οργανισμούς Όπως τονίζει στην......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.