Μικροβιολόγος αποκαλύπτει πώς αποφεύγει το E coli και τη σαλμονέλα -Τι δεν τρώει ποτέ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο κίνδυνος τροφικών δηλητηριάσεων αυξάνεται. Πώς μπορούμε να τον αποφύγουμε; Η Primrose Freestone Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κλινικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ σε άρθρο της στον Independent παραθέτει τα τρόφιμα που δεν τρώει ποτέ, για να αποφύγει αυτόν τον κίνδυνο και τις ευρύτερες, σχετικά με το θέμα, κινήσεις της. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.