Μικροβιολόγος αποκαλύπτει πώς αποφεύγει το E coli και τη σαλμονέλα -Τι δεν τρώει ποτέ

Iefimerida.gr



Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο κίνδυνος τροφικών δηλητηριάσεων αυξάνεται. Πώς μπορούμε να τον αποφύγουμε; Η Primrose Freestone Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κλινικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ σε άρθρο της στον Independent παραθέτει τα τρόφιμα που δεν τρώει ποτέ, για να αποφύγει αυτόν τον κίνδυνο και τις ευρύτερες, σχετικά με το θέμα, κινήσεις της. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία