Μπύρα χωρίς αλκοόλ: Πόσο αυξάνει σάκχαρο, χοληστερίνη και τριγλυκερίδια
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Η ζήτηση για μπύρες χωρίς αλκοόλ είναι υψηλότερη από ποτέ και οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Η έρευνα δείχνει ωστόσο, ότι η μπύρα χωρίς αλκοόλ δεν ωφελεί την υγεία, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι καταναλωτές. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση δύο μπουκαλιών μπύρας χωρίς αλκοόλ την ημέρα, αρκεί για να αυξηθούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και κατά συνέπεια ο κίνδυνος διαβήτη......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.