Νέα έρευνα: Πότε οι τηγανιτές πατάτες αυξάνουν κατά 20% τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2

Makeleio.gr



Νέα έρευνα διαπίστωσε πώς οι τηγανιτές πατάτες θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2 κατά 20% εάν καταναλώνονται τρεις φορές την εβδομάδα. Παράλληλα σύμφωνα με την έρευνα, η ίδια ποσότητα βραστών, ψημένων ή πουρέ πατάτας δεν φαίνεται να έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The British Medical Journal τον Αύγουστο, αναφέρει ότι στόχος των ερευνητών ήταν να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία