Νέα μελέτη δείχνει ότι το γάλα ενισχύει τη μικροβιακή ποικιλία του εντέρου, ενώ το τυρί την περιορίζει
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Το γάλα αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής για πολλά νοικοκυριά, γνωστό κυρίως για την περιεκτικότητά του σε ασβέστιο και βιταμίνη D. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στον επιστημονικό ιστότοπο "MDPI", νέα επιστημονικά δεδομένα υποδεικνύουν ότι προσφέρει και ένα λιγότερο γνωστό όφελος: θετική επίδραση στο μικροβίωμα του εντέρου. Η έρευνα, υπό την καθοδήγηση της Δρ Li Jiao από το Baylor College of......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.