Ο κίνδυνος άνοιας μπορεί να αυξηθεί με τρόφιμα που καταναλώνονται για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό

Iefimerida.gr



Το ζήτημα της πρόληψης της άνοιας απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και αρκετοί εξ αυτών προσπαθούν να περιορίσουν τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα surreylive, κινεζική έρευνα του 2022 εμφανίζει όσους καταναλώνουν περισσότερα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα να έχουν......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία