Ο κίνδυνος άνοιας μπορεί να αυξηθεί με τρόφιμα που καταναλώνονται για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Το ζήτημα της πρόληψης της άνοιας απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και αρκετοί εξ αυτών προσπαθούν να περιορίσουν τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα surreylive, κινεζική έρευνα του 2022 εμφανίζει όσους καταναλώνουν περισσότερα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα να έχουν......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.