Οι 5 χειρότερες τροφές για την μνήμη - Πώς βλάπτουν τον εγκέφαλο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Αυτά που τρώμε επηρεάζουν άμεσα τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου. Ενώ οι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά τροφές, όπως τα μούρα, τα φυλλώδη λαχανικά και τα λιπαρά ψάρια, είναι γνωστό ότι ενισχύουν την μνήμη και προστατεύουν από την ηλικιακή φθορά, ορισμένες τροφές κάνουν το αντίθετο: προάγουν τη φλεγμονή, περιορίζουν τη ροή του αίματος και παρεμβαίνουν στον τρόπο επικοινωνίας των εγκεφαλικών......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.