Οι πατάτες αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη, αλλά εξαρτάται από το πώς τις τρώτε

Iatropedia.gr



Οι διαφορές ανάμεσα στις βραστές, τις ψητές, τις τηγανητές και τον πουρέ, σύμφωνα με νέα, μεγάλη ανάλυση. Οι πατάτες μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο αναπτύξεως διαβήτη, αλλά εξαρτάται από τον τρόπο παρασκευής τους, αναφέρουν επιστήμονες από τις ΗΠΑ. Σε μεγάλη ανάλυση που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν πως ο κίνδυνος παρουσιάζει διακυμάνσεις όταν τρώγονται βραστές, ψητές, σε μορφή πουρέ ή......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία