Οι πατάτες αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη, αλλά εξαρτάται από το πώς τις τρώτε
- 5 Ειδήσεις
- 5 Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Οι διαφορές ανάμεσα στις βραστές, τις ψητές, τις τηγανητές και τον πουρέ, σύμφωνα με νέα, μεγάλη ανάλυση. Οι πατάτες μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο αναπτύξεως διαβήτη, αλλά εξαρτάται από τον τρόπο παρασκευής τους, αναφέρουν επιστήμονες από τις ΗΠΑ. Σε μεγάλη ανάλυση που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν πως ο κίνδυνος παρουσιάζει διακυμάνσεις όταν τρώγονται βραστές, ψητές, σε μορφή πουρέ ή......
Άρθρα
Τι προκαλούν στο σώμα σου 3 μερίδες τηγανητές πατάτες την εβδομάδα
Διαβήτης: Πώς να φτιάχνεις τις πατάτες ώστε να μειώσεις τον κίνδυνο
Πατάτες: Συμβάλλουν στην εμφάνιση διαβήτη τύπου 2;
Εξαρτάται από το πώς τις τρώτε: Οι πατάτες μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο...ߪ
Οι πατάτες αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη, αλλά εξαρτάται από το πώς τις...ߪ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.