O λόγος που πρέπει να αποφεύγετε τη μπανάνα στα smoothies

Cyprustimes.com



Νέα έρευνα δείχνει ότι η προσθήκη μπανάνας θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά τα οφέλη για την υγεία που ελπίζετε να κερδίσετε Σε μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Food and Function, οι επιστήμονες εξέτασαν πώς ένα φυσικό ένζυμο, η πολυφαινολική οξειδάση, επηρεάζει την ικανότητα του οργανισμού να απορροφά φλαβανόλες. Αυτό το ένζυμο, υπεύθυνο για το καφέ χρώμα που εμφανίζεται όταν τα φρούτα κόβονται......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία