Πνεύμονες: Ο διατροφικός δείκτης που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου - Τα επικίνδυνα τρόφιμα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Ygeiamou.gr
Νέα μελέτη εξετάζει τη σχέση ανάμεσα στον υψηλό γλυκαιμικό δείκτη των τροφίμων, καθώς και των επεξεργασμένων υδατανθράκων και τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου των πνευμόνων ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ28/11/2025 08:13:22 Photo: Shutterstock Η σχέση μεταξύ καρκίνου και διατροφής βρίσκεται εδώ και χρόνια στο επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας, με νέα δεδομένα να δείχνουν ότι ακόμη και η ποιότητα των......
Άρθρα






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.