Πνεύμονες: Ο διατροφικός δείκτης που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου - Τα επικίνδυνα τρόφιμα

Ygeiamou.gr



Νέα μελέτη εξετάζει τη σχέση ανάμεσα στον υψηλό γλυκαιμικό δείκτη των τροφίμων, καθώς και των επεξεργασμένων υδατανθράκων και τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου των πνευμόνων ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ28/11/2025 08:13:22 Photo: Shutterstock Η σχέση μεταξύ καρκίνου και διατροφής βρίσκεται εδώ και χρόνια στο επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας, με νέα δεδομένα να δείχνουν ότι ακόμη και η ποιότητα των......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία