Ποια τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο να αναπτυχθεί νόσος Πάρκινσον
- 2 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Τι έδειξε μελέτη σε χιλιάδες εθελοντές. Ποια τρόφιμα συνδέονται με τα πρόδρομα συμπτώματα της νόσου. Οι άνθρωποι που τρώνε πολλά υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα, όπως δημητριακά πρωινού με ζάχαρη, μπισκότα και χοτ ντογκ, μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να παρουσιάσουν νόσο Πάρκινσον, αναφέρει διεθνής ομάδα επιστημόνων. Εξετάζοντας την υγεία χιλιάδων 40άρηδων τους οποίους παρακολούθησαν επί 26......
Άρθρα
Νέα μελέτη: Οι τροφές που "ξυπνούν" τη νόσο Πάρκινσον - Τι να προσέξεις
Ποια τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο να αναπτυχθεί νόσος Πάρκινσον

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.