Πάρκινσον: Αυτά είναι τα τρόφιμα που αυξάνουν τον κίνδυνο

Typosthes.gr



Τι έδειξε μελέτη σε χιλιάδες εθελοντές Οι άνθρωποι που τρώνε πολλά υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα, όπως δημητριακά πρωινού με ζάχαρη, μπισκότα και χοτ ντογκ, μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να παρουσιάσουν νόσο Πάρκινσον, αναφέρει διεθνής ομάδα επιστημόνων. Εξετάζοντας την υγεία χιλιάδων 40άρηδων τους οποίους παρακολούθησαν επί 26 χρόνια διαπίστωσαν πως όσο πιο πολύ βασιζόταν η διατροφή τους σε......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία