"Παντοτινά χημικά": Κίνδυνο για την υγεία από ψάρια, αυγά και γάλατα καταγγέλει ΜΚΟ
- 3 Ειδήσεις
- 3 Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Το 69% των ψαριών, το 55% των εντοσθίων, το 39% των αβγών, το 27% των οστρακοειδών, το 23% του γάλακτος και το 14% του κρέατος περιέχουν "παντοτινά χημικά". Δύο στα τρία ψάρια, το 40% των αβγών και το ένα τέταρτο του γάλακτος περιέχουν τουλάχιστον ένα από τα τέσσερα "παντοτινά χημικά" (PFAS ή αλλιώς υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες) που υπόκεινται σε κανονιστικά όρια σε ορισμένα τρόφιμα......
Άρθρα
"Εκτεταμένη μόλυνση" τροφίμων από τα "παντοτινά χημικά" (PFAS)...ߪ
"Παντοτινά χημικά": Κίνδυνο για την υγεία από ψάρια, αυγά και γάλατα...ߪ
Ποια τρόφιμα είναι γεμάτα παντοτινά χημικά

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.