Ποιους κινδύνους κρύβουν τα επεξεργασμένα σνακ πρωτείνης για τον οργανισμό - Ένας καθηγητής εξηγεί
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Ygeiamou.gr
O κ. Γεώργιος Ζακυνθινός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής εξηγεί πώς η αυξανόμενη κατανάλωση επεξεργασμένων μορφών πρωτείνης έχει δημιουργήσει ανάγκη για κατανόηση των πλεονεκτημάτων, των κινδύνων και των ορθών πρακτικών κατανάλωσης YGEIAMOU.GR TEAM15/09/2025 14:02:56 Photo: Shutterstock *Γράφει ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, καθηγητής Τεχνολογίας, Ασφάλειας και Ανάπτυξης Λειτουργικών......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.