Ποιους κινδύνους κρύβουν τα επεξεργασμένα σνακ πρωτείνης για τον οργανισμό - Ένας καθηγητής εξηγεί

Ygeiamou.gr



O κ. Γεώργιος Ζακυνθινός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής εξηγεί πώς η αυξανόμενη κατανάλωση επεξεργασμένων μορφών πρωτείνης έχει δημιουργήσει ανάγκη για κατανόηση των πλεονεκτημάτων, των κινδύνων και των ορθών πρακτικών κατανάλωσης YGEIAMOU.GR TEAM15/09/2025 14:02:56 Photo: Shutterstock *Γράφει ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, καθηγητής Τεχνολογίας, Ασφάλειας και Ανάπτυξης Λειτουργικών......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία