Πόσο έχει αλλάξει το ψωμί που τρώμε σήμερα - Ένας καθηγητής εξηγεί

Ygeiamou.gr



Από το προζύμι μέχρι την κατεψυγμένη ζύμη, ένας καθηγητής αναλύει τις διατροφικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές προεκτάσεις του ψωμιού στην Ελλάδα YGEIAMOU.GR TEAM21/10/2025 13:02:25 Photo: Shutterstock *Γράφει ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, καθηγητής Τεχνολογίας, Ασφάλειας και Ανάπτυξης Λειτουργικών Τροφίμων και Υγειοπροστατευτικών Προϊόντων στη Δημόσια Υγεία, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Το ψωμί......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία