Πόσο έχει αλλάξει το ψωμί που τρώμε σήμερα - Ένας καθηγητής εξηγεί
- 2 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Ygeiamou.gr
Από το προζύμι μέχρι την κατεψυγμένη ζύμη, ένας καθηγητής αναλύει τις διατροφικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές προεκτάσεις του ψωμιού στην Ελλάδα YGEIAMOU.GR TEAM21/10/2025 13:02:25 Photo: Shutterstock *Γράφει ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, καθηγητής Τεχνολογίας, Ασφάλειας και Ανάπτυξης Λειτουργικών Τροφίμων και Υγειοπροστατευτικών Προϊόντων στη Δημόσια Υγεία, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Το ψωμί......
Άρθρα
Πόσο έχει αλλάξει το ψωμί που τρώμε σήμερα - Ένας καθηγητής εξηγεί
Πόσο έχει αλλάξει το ψωμί που τρώμε σήμερα - Ένας καθηγητής εξηγεί

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.