Πόσο συχνή είναι η "ελαφριά" ευαισθησία σε γλουτένη ή σιτάρι - Αφορά 1 στους 10

Ygeiamou.gr



Μία νέα μελέτη δείχνει ότι η δυσανεξία στη γλουτένη είναι αρκετά συχνή - αφορά 1 στους 10 - χωρίς να συνοδεύεται με διάγνωση της πιο σοβαρής κοιλιοκάκης ΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΡΙΜΟΓΛΟΥ03/11/2025 08:21:34 Photo: Shutterstock Περίπου ένας στους δέκα ανθρώπους παγκοσμίως αναφέρει συμπτώματα, όπως φούσκωμα, κοιλιακό πόνο, κόπωση και πονοκεφάλους μετά την κατανάλωση τροφών που περιέχουν γλουτένη ή σιτάρι, ακόμη......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Επιστήμη

Από την ενότητα: Υγεία