Πόσο χρόνο πρέπει να μουλιάζουν τα φασόλια πριν τα μαγειρέψουμε;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Τα φασόλια προκαλούν αέρια λόγω της παρουσίας ολιγοσακχαριτών, κυρίως ραφινόζης και σταχυόζης. Πρόκειται για σύνθετους υδατάνθρακες που το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να χωνέψει ικανοποιητικά από μόνο του. Όταν φτάνουν στο παχύ έντερο, οι ολιγοσακχαρίτες ζυμώνονται από τα βακτήρια που υπάρχουν στο γαστρεντερικό σύστημα, ως μέρος μιας φυσικής διαδικασίας. Το πρόβλημα είναι πως αυτή η ζύμωση παράγει......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.