Πόσο χρόνο πρέπει να μουλιάζουν τα φασόλια πριν τα μαγειρέψουμε;

Iefimerida.gr



Τα φασόλια προκαλούν αέρια λόγω της παρουσίας ολιγοσακχαριτών, κυρίως ραφινόζης και σταχυόζης. Πρόκειται για σύνθετους υδατάνθρακες που το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να χωνέψει ικανοποιητικά από μόνο του. Όταν φτάνουν στο παχύ έντερο, οι ολιγοσακχαρίτες ζυμώνονται από τα βακτήρια που υπάρχουν στο γαστρεντερικό σύστημα, ως μέρος μιας φυσικής διαδικασίας. Το πρόβλημα είναι πως αυτή η ζύμωση παράγει......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία