Ψάρια και θαλασσινά: Ποια είναι τα πιο θρεπτικά; Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ απαντά
- 2 Ειδήσεις
- 1 Blogs
- 3 Πολυμέσα
- Σχόλια
Larissanet.gr
Η πλειόνοτητα των καταναλωτών προτιμούν να ενσωματώνουν στo διατροφικό τους μενού, τρόφιμα όπως πουλερικά και θαλασσινά, περιορίζοντας τα έτοιμα επεξεργασμένα τρόφιμα. Πράγματι, τα πουλερικά και τα ψάρια εν συγκρίσει με το επεξεργασμένο κόκκινο κρέας και τα αλλαντικά σχετίζονται βάσει ερευνών, με μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου, διαβήτη και καρδιαγγειακών παθήσεων. Σε ό,τι αφορά τα......
Άρθρα
Ψάρια και θαλασσινά: Ποια είναι τα πιο θρεπτικά; Ένας καθηγητής του...ߪ
Ψάρια και θαλασσινά: Ποια είναι τα πιο θρεπτικά; Ένας καθηγητής του...ߪ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.