Πώς η "μπλε οικονομία" μπορεί να ενισχύσει την ελληνική διατροφή - Ένας καθηγητής μιλάει για νέα λειτουργικά τρόφιμα από τη θάλασσα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Ygeiamou.gr
Μια νέα προσέγγιση στη θαλάσσια παραγωγή τροφίμων κερδίζει έδαφος: η λεγόμενη "μπλε οικονομία". Όπως εξηγεί ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, Καθηγητής ΠΑΔΑ, έρχονται στο προσκήνιο και άλλα τρόφιμα, πέρα από τα ψάρια με στόχο την πιο υγιεινή και βιώσιμη διατροφή YGEIAMOU.GR TEAM05/06/2025 09:11:25 Photo: Shutterstock *Το κείμενο υπογράφει ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, ΜSc, PhD, Καθηγητής Τμήματος Δημόσιας......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.