Πώς η "μπλε οικονομία" μπορεί να ενισχύσει την ελληνική διατροφή - Ένας καθηγητής μιλάει για νέα λειτουργικά τρόφιμα από τη θάλασσα

Ygeiamou.gr



Μια νέα προσέγγιση στη θαλάσσια παραγωγή τροφίμων κερδίζει έδαφος: η λεγόμενη "μπλε οικονομία". Όπως εξηγεί ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, Καθηγητής ΠΑΔΑ, έρχονται στο προσκήνιο και άλλα τρόφιμα, πέρα από τα ψάρια με στόχο την πιο υγιεινή και βιώσιμη διατροφή YGEIAMOU.GR TEAM05/06/2025 09:11:25 Photo: Shutterstock *Το κείμενο υπογράφει ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, ΜSc, PhD, Καθηγητής Τμήματος Δημόσιας......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία