Πώς μειώνεται φυσικά η ομοκυστείνη και τι σημασία έχει για την υγεία σας

Onmed.gr



Η ομοκυστείνη είναι ένα αμινοξύ, που παράγεται κατά τον μεταβολισμό της μεθειονίνης, μιας ένωσης που βρίσκεται σε τρόφιμα πλούσια σε πρωτείνες. Ενώ το σώμα σας χρειάζεται ομοκυστείνη σε μικρές ποσότητες, τα αυξημένα επίπεδα μπορούν να αυξήσουν αθόρυβα τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού, άνοιας και άλλων χρόνιων παθήσεων. Αυτό το άρθρο εξηγεί γιατί η παρακολούθηση της ομοκυστείνης είναι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία