Πώς μειώνεται φυσικά η ομοκυστείνη και τι σημασία έχει για την υγεία σας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Η ομοκυστείνη είναι ένα αμινοξύ, που παράγεται κατά τον μεταβολισμό της μεθειονίνης, μιας ένωσης που βρίσκεται σε τρόφιμα πλούσια σε πρωτείνες. Ενώ το σώμα σας χρειάζεται ομοκυστείνη σε μικρές ποσότητες, τα αυξημένα επίπεδα μπορούν να αυξήσουν αθόρυβα τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού, άνοιας και άλλων χρόνιων παθήσεων. Αυτό το άρθρο εξηγεί γιατί η παρακολούθηση της ομοκυστείνης είναι......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.