Ρόδι παρενέργειες: Τι έχουν δείξει οι επιστημονικές μελέτες, ποιοι να προσέχουν

Iatropedia.gr



Σε τι διαφέρει το ολόκληρο φρούτο από τον χυμό, γιατί να μην καταναλώνονται η φλούδα, η ρίζα, το κοτσάνι. Το ρόδι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και άλλα θρεπτικά συστατικά και μπορεί να παράσχει αρκετά οφέλη στην υγεία. Μολονότι όμως η κατανάλωσή του συνήθως είναι ασφαλής, μπορεί να υπάρξουν και μερικά προβλήματα. Όπως αναφέρει το Εθνικό Κέντρο Συμπληρωματικής & Ολιστικής Ιατρικής......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία