Τα 10 σημαντικότερα οφέλη του κεφίρ για τον οργανισμό

Pentapostagma.gr



Οφέλη, θρεπτική αξία, πώς παρασκευάζεται και γιατί μπορεί να αποτελεί καλή πηγή ασβεστίου και προβιοτικών στη διατροφή. Ως προϊόν ζύμωσης, η γεύση του κεφίρ καθορίζεται ουσιαστικά από τη διάρκεια της ζύμωσης. Αποτελεί δε καλή πηγή ασβεστίου και είναι πλούσιο σε προβιοτικά βακτήρια που υποστηρίζουν το έντερο.Τα 10 σημαντικότερα οφέλη του κεφίρ για την υγεία1. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία