Τα 10 σημαντικότερα οφέλη του κεφίρ για τον οργανισμό
- 1 Ειδήσεις
- 1 Blogs
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Pentapostagma.gr
Οφέλη, θρεπτική αξία, πώς παρασκευάζεται και γιατί μπορεί να αποτελεί καλή πηγή ασβεστίου και προβιοτικών στη διατροφή. Ως προϊόν ζύμωσης, η γεύση του κεφίρ καθορίζεται ουσιαστικά από τη διάρκεια της ζύμωσης. Αποτελεί δε καλή πηγή ασβεστίου και είναι πλούσιο σε προβιοτικά βακτήρια που υποστηρίζουν το έντερο.Τα 10 σημαντικότερα οφέλη του κεφίρ για την υγεία1. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.