Τα φρέσκα ή τα αποξηραμένα βότανα είναι πιο υγιεινά;

Onmed.gr



Τα βότανα είναι γνωστά για τις ιδιότητές τους που ενισχύουν τη γεύση, αλλά και για τα πιθανά οφέλη τους για την υγεία. Είτε χρησιμοποιούνται στην μαγειρική είτε ως φυσικές θεραπείες, βότανα όπως ο βασιλικός, το θυμάρι, το δεντρολίβανο και ο μαϊντανός μπορούν να προσφέρουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις στη διατροφή. Αλλά έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε φρέσκα ή αποξηραμένα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία