Τα φρέσκα ή τα αποξηραμένα βότανα είναι πιο υγιεινά;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Τα βότανα είναι γνωστά για τις ιδιότητές τους που ενισχύουν τη γεύση, αλλά και για τα πιθανά οφέλη τους για την υγεία. Είτε χρησιμοποιούνται στην μαγειρική είτε ως φυσικές θεραπείες, βότανα όπως ο βασιλικός, το θυμάρι, το δεντρολίβανο και ο μαϊντανός μπορούν να προσφέρουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις στη διατροφή. Αλλά έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε φρέσκα ή αποξηραμένα......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.