Τελικά τι συμβαίνει με τις γαρίδες και τη χοληστερίνη;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Dikaiologitika.gr
Οι γαρίδες μπορούν να είναι μια νόστιμη, θρεπτική και ασφαλής επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους, όταν καταναλώνονται σε λογικές ποσότητες και με υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Όταν πρόκειται για τις γαρίδες, οι απόψεις διίστανται: κάποιοι τις λατρεύουν για τη γλυκιά και λεπτή γεύση τους, ενώ άλλοι τις αποφεύγουν λόγω ανησυχιών για τη χοληστερίνη. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, είναι......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.