Τελικά τι συμβαίνει με τις γαρίδες και τη χοληστερίνη;

Dikaiologitika.gr



Οι γαρίδες μπορούν να είναι μια νόστιμη, θρεπτική και ασφαλής επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους, όταν καταναλώνονται σε λογικές ποσότητες και με υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Όταν πρόκειται για τις γαρίδες, οι απόψεις διίστανται: κάποιοι τις λατρεύουν για τη γλυκιά και λεπτή γεύση τους, ενώ άλλοι τις αποφεύγουν λόγω ανησυχιών για τη χοληστερίνη. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, είναι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία